За Нас

  • За Нас
  • Нашата цел и мисия
  • Нашият екип
Чудите ли се къде изчезна вкусът от миналото? Да, този, който ви връща у дома в родните къщи при семейството. 21-ви век дава отпечатък на носталгия във всеки един от нас, както на територията на България, така и в чужбина. Затова НИЕ от фирма “Мони Mес” решихме да съчетаем традиционния вкус с модернизирания вид в нов бранд – “Старско”. Продуктите на Старско са една успешна комбинация между традиционния вкус, забравения аромат и доброто качество. Вярваме, че всеки човек иска не само да се докосне до забравеното, но и да го върне. Гарантираме, че всеки един от артикулите на Старско, притежава нотка от спомените за нашия роден вкус и ще ни напомня за уюта от детството. Изключителният, традиционен вкус на месните изделия е постигнат благодарение на нашите професионалисти и българските ароматни подправки. Можем да се радваме и на разнообразие в артикулите за всеки различен любител, което е бонус, за да се наслаждаваме… Да на Моят Роден Вкус.
Както всяка една фирма, желаеща да се развива в правилна посока, така и ние от “Мони Мес” следваме същия интерес, като наблягаме на качество и коректност. Благодарение на тези качества, успяхме да вложим необходимото в нов бранд Старско. Мисията ни е да разширим нашия бизнес и да запазим истинския вкус в нашите продукти. Припомнянето на вкуса от миналото у всеки ни е главна цел, затова месото в продуктите ни е винаги прясно.
Нашият екип или по-скоро семейство е доста голямо. Всички ние работим неуморно, за да запазим качеството и лоялността към нашите клиенти. Факт е това, че сме заобиколени от професионалисти, носещи в себе си амбиция да се борят за развитие, име и качество, както на фирмата, така и на новия ни бранд. За напред също ще даваме най-доброто от себе си, за да се издигнем до ниво лидер на пазара!
Нашите продукти

Защо нас?

Усъвършенствали сме се отлично в работата си и гарантираме, че продуктите ни са качествени. Разполагаме със собствена свинеферма, транжорна и се грижим отлично за нашите животни. Отдадени сме на клиентите и се мотивираме допълнително от положителните им отзиви. Заставаме зад думите си, че в колбасите на Старско – всеки ще открие неговия роден вкус!

error
Follow by Email
Instagram